Våra tjänster

Effektivitet och pålitlighet är kärnvärden för oss i alla våra tjänster. Vi är stolta över kvaliteten på det arbete vid utför. Din kund är lika viktig för oss som kunden är för dig. Kontakta oss för mer information.

Murning/Fasad

Vi har många års erfarenhet inom murning/fasad och på så sätt kan våra kunder känna sig trygga med våra arbeten. Tygelsjöbygg är en byggnadsentreprenör vars en av våra huvudsakliga verksamhet är murning och stenarbeten. Förutom murning så arbetar vi med stenhuggning, plattsättning och mycket mer.

Snickeri

Vi arbetar med stor noggrannhet och bygger fina uteplatser samt trädgårdsdäck eller något annat trevligt enligt önskemål. Vi är stolta över varje konstruktion och när det gäller bygglov inspektioner så guidar vi dig genom varje steg under tiden när vi bygger dina skräddarsydda projekt.

Måleri

Vårt företag har lång erfarenhet av inomhus samt utomhusmålning och kan därför erbjuda ett kvalitativt måleriarbete. Vi kan matcha det nuvarande färgschemat i ditt hus, ta hand om eventuella problemställen såsom skalande färg eller mögeltillväxt på skiffer och måla över befintliga reparationer.

Rivning

När du måste riva en byggnad eller rensa en byggarbetsplats så kan rivning vara ett svårt och farligt arbete. Om du har ansvaret för ett sådant arbete vill du samtidigt ha experter på din sida som arbetar med de senaste maskinerna och tekniken. När vi är klara så lämnar vi de fint och städat på platsen. Därefter åker vi ut med byggavfall till återvinningscentralen.

Nytt staket eller en ny uteplats?

Vi snickrar trädäck och uteplatser enligt ditt önskemål. Exemplet här kan ni se på ett trädäck på Käglingevägen i Oxie där vi byggt en terras i bok.
Våra tjänster - plattsättning

Sätt plattor runt ditt hus

Trött på din uppfart? En gångväg runt om? Med våra skickliga plattsättare är vi redo att förverkliga din idé. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Följ oss på facebook